معرفی کامل انواع زغال

تولید کننده انواع دستگاه زغال,تولید زغال,زغال فشرده و زغال چینی

زغال یکی از مواد مصرفی ایرانیها و بخش جدایی ناپذیری از انهاست، ما سالهاست استفاده از زغال را برای کشیدن قلیان، درست کردن کباب و چایی اتیشی به شعله گاز ترجیح داده ایم، پخت غذا با زغال طعم مانند طعم صحرا به غذا می بخشد که باعث خوشمزه تر شدن غذا میشود، ولی گاز از چنین محبتی بی نصیب است.

چوب مناسب برای زغال چوب سخت عموماً چوبهای سخت به خوبی و به آرامی میسوزند و ذغالهای بادوامی را به جا میگذارند. چوبهای سخت لزوماً همیشه محکمتر و مقاومتر از چوبهای نرم نیستند. درختهای آنها پهن برگ هستند و برگ اکثر آنها در پاییز می ریزد.

چوب نرم آتش تولید شده از چوب نرم دارای حرارت زیادی است ولی عمر کوتاه دارد. درخت هایی با چوب نرم اصولا برگهای سوزنی دارند و اکثراً همیشه سبز هستند.

cyhg hglhs

زغال سنگ انباشته ای از باقیمانده گیاهان است که هزاران سال در باتلاقها و لجنزارها روی هم جمع شده اند. کمبود اکسیژن مانع تجزیه کامل باقیمانده گیاهان می شود. زغال سنگ را میتوان با تراشیدن، مانند قالبهای برفی، از زمین جدا نمود. در طول زمان برداشت ذغال سنگ به سرعت خشک شده و قابل استفاده می شود.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد